Vitrina magazin Olio

vitrina_magazin_olga

Vitrina magazin Olio disponibila pe comanda. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Vitrina pentru magazin Olio, este realizata din pal melaminat cu grosimea de 18 mm, prevazut cu cant ABS de 0.4 mm iar usile sunt din sticla securizata de calitate superioara. Usile sunt montate pe sine din aluminiu oferinduva o culisare usoara.

Vitrina Olio este compusa din rafturi si carcasa din pal melaminat pentru expunerea produselor. Usile sunt din sticla securizata transparenta, oferind eleganta intregului mobilier. Dimensiunile, designul si finisajele pot varia in functie de preferintele clientului.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Ai nevoie de mobila pentru renovarea sau pentru amenajarea magazinului tau? Standurile pentru magazin pe comanda Elise pot fi realizate pe orice dimensiune, incat acestea pot fi potrivite in orice spatiu. Vitrina realizata cu rafturi, poate indeplini cu succes toate cerintele pe care trebuie sa le detina un magazin modern.

Pe langa confortul personalului din magazin, clientii se vor simti in siguranta si vor putea face cumparaturile mult mai usor. Realizam strandurile Elise pe comanda in functie de dimensiunile dorite, dar si in functie de nuantele si materialele care se vor asorta cu magazinul tau. Contacteaza-ne chiar acum pentru a afla o oferta de pret in functie de schita standului pe care il doriti.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

vitrina_panificatie_ilfov
Vitrina panificatie Ilfov
mobila_pentru_magazin_remus
Mobila pentru magazin Remus
standuri_magazin_sabina
Standuri magazin pe comanda Sabina
vitrina_magazin_ellise
Vitrina magazin pe comanda Ellise
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705