Vitrina panificatie Ilfov

vitrina_panificatie_ilfov

Comanda acum vitrina panificatie Ilfov. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Vitrina panificatie Ilfov, este o mobila realizata din lemn, pal melaminat cantuit cu abs si picioare metalice reglabile. Dimensiunile vitrinei pot fi stabilite in functie de spatiul disponibil, iar culorile pot fi alese dintr-o vama variata de modele ce pot fi adaptate cu usurinta in orice spatiu.

Produsele de panificatie pot fi depozitate in partea superioara a mobilei, fiind sustinute de politele din lemn. Calitatea superioara a metarialelor ofera calitate si garantie indelungata intregului ansamblu de mobila. In functie de activitatea dvs. realizam la comanda diverse ansambluri de mobila.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Pe langa clasicele rafturi din magazine, va putem realiza la comanda mobilier personalizat afaceri dvs. Calitatea, utilitatea dar si estetica definesc cu succes vitrinele de panificatie.

Caracteristicile stilului classic dar creativ ofera inspiratie de amenajare al intregului spatiu comercial. Culoarea lemnului imbinata cu nuanta de gri a palului melaminat ofera eleganta si luminozitate mobilierului.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_pentru_magazin_remus
Mobila pentru magazin Remus
vitrina_magazin_olga
Vitrine magazin Olio
standuri_magazin_sabina
Standuri magazin pe comanda Sabina
vitrina_magazin_ellise
Vitrina magazin pe comanda Ellise
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705