Vitrina magazin pe comanda Ellise

vitrina_magazin_ellise

Comanda acum vitrina magazin pe comanda Ellise. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila magazin, realizat la comanda din pal melaminat de 18mm finisaj gri, cant abs de 0,4mm si 2mm, sticla transparenta. Rafturile sunt create cu dimensiuni diferite putand expune produse variate.

Politele pe semirotund ofera mobilei un design placut. Acestea pot sustine cu usurinta diferite produse expuse. Executam mobila pentru magazine la comanda, pe diverse dimensiuni si forme din materiale de calitate superioara.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Vitrina pentru magazine pe comanda Ellise este ideala pentru a crea un loc accesibil pentru clienti, dar si pentru personalul magazinului. In functie de locatia detinuta, vitrina pentru magazin poate fi realizata pe dimensiunile spatiului alocat.

Totodata poti alege nuanta materialului dintr-o gama larga de culori iar noi iti personalizam produsul exact cum iti doresti. Pentru o oferta de pret te invitam sa ne trimiti o schita pe adresa de email sau sa ne contactezi telefonic pentru a avea o discutie referitoare la mobilierul pe care il doresti.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

vitrina_panificatie_ilfov
Vitrina panificatie Ilfov
mobila_pentru_magazin_remus
Mobila pentru magazin Remus
vitrina_magazin_olga
Vitrine magazin Olio
standuri_magazin_sabina
Standuri magazin pe comanda Sabina
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705