Mobilier scolar pe comanda

– Tot ce aveti nevoie pentru desfasurarea activitatilor scolare –

Ai nevoie de mobilier scolar la comanda? Realizam mobilier scolar la comanda cu livrare oriunde in Bucuresti si in alte orase din tara!

Daca ai nevoie de mobilier scolar pe dimensiunile dorite, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta.

 

›› SOLICITA AICI O OFERTA

Executam la comanda mobilier scolar. La noi gasiti o gama variata de banci, birouri, pupitre, scaune, mobilier pentru vestiare, mobila pentru biblioteca sau mobila pentru salile de clasa. De asemenea, realizam la comanda mobila pentru sali de cursuri, mobila pentru arhivare documente, etajere, bibliorafturi si orice altceva ar mai fi necesar pentru buna desfasurare a activitatilor scolare.

Mobilier scolar la comanda cu transport si montaj GRATUIT in Bucuresti!

Mobilier scolar pe comanda

Realizam mobilier scolar pe comanda

Vezi poza Vezi moblier scolar

Mobilier scolar pe comanda

Mobila pentru o scoala unica

Vezi poza Vezi moblier scolar

Mobilier scolar pe comanda

Pentru o scoala cu stil

Vezi poza Vezi moblier scolar

Mobilier scolar pe comanda

Realizam mobilier scolar pe comanda

Vezi poza Vezi moblier scolar

Mobilier scolar pe comanda

Mobilier scolar in functie de dimensiuni

Vezi poza Vezi moblier scolar

Mobilier scolar pe comanda

Mobilier scolar optimizat

Vezi poza Vezi moblier scolar

Mobilier scolar pe comanda

Creeaza un spatiu unic

Vezi poza Vezi moblier scolar

Pentru cei interesati de mobilier scolar pe comanda oferim beneficii si avantaje importante

Tuturor clientilor care aleg sa plaseze comanda la noi pentru realizarea mobilierului scolar le venim in sprijin cu avantaje importante:

  • realizarea comenzilor in timp foarte scurt – desigur, intervalul este conditionat de complexitatea si volumul comenzii dumneavoastra, dar el nu va depasi la noi 21 de zile.
  • raport pret calitate foarte bun – la noi puteti gasi cel mai bun raport intre pretul si calitatea produselor pe care le realizam.
  • calitate si profesionalism – in tot ceea ce facem, calitatea si profesionalismul sunt nelipsite de pe cartea noastra de vizita.
  • masuratori, proiectare 3D, transport si montaj gratuite – daca sunteti din Bucuresti, va oferim gratuit toate aceste servicii.
  • materiale de calitate superioara – pentru ca vrem sa oferim cele mai bune produse, lucram cu cei mai buni furnizori de materiale si accesorii.

Ce ne recomanda ca fiind alegerea cea mai buna pentru a realiza mobilier scolar pe comanda

Cand vine vorba despre mobilierul scolar, putem sa mentionam ca avem o experienta de peste 13 ani in domeniu si o varietate foarte mare de modele deja realizate.

La noi aveti posibilitatea sa comandati absolut tot ce ar fi necesar pentru desfasurarea activitatii scolare in cele mai bune conditii. Astfel, noi putem sa mobilam nu numai salile de cursuri, ci si biroul directorului, sala de conferinte, cancelaria, vestiarele, baile, bucatariile – daca ele exista in incinta scolii. Si chiar dormitoarele scolare – daca exista un internat. 

Totodata puteti gasi absolut tot ce ar fi necesar, la calitate superioara si preturi foarte accesibile. Ne ocupam de echiparea integrala cu mobilier a scolii. Deloc de neglijat este faptul ca, pentru Bucuresti, oferim suport complet si gratuit, incepand cu masuratorile, proiectarea 3D si terminand cu transportul si montajul.

Mobilier scolar pe comanda – o gama variata de modele

Oferim pentru utilarea scolii dumneavoastra tot mobilierul de care aveti nevoie. Pe site-ul nostru puteti vedea o parte din modelele realizate deja de noi. Oricare dintre acestea se poate modifica dupa dimensiunile si dorintele clientului si poate fi in cel mai scurt timp in clasa dumneavoastra de curs. Produsele noastre sunt apreciate de profesori, dar si de parinti si, deloc de neglijat – de copiii care le vor folosi. Putem sa mobilam sali de clase cu bancute scolare, laboratoare cu bancute universale, vestiare cu mobilier pentru vestiar si orice alt spatiu va intereseaza. 

Cum procedezi pentru a comanda mobilier scolar pe comanda?

  1. Daca ai o schita proprie, o poti trimite pe adresa noastra de e-mail. In cazul in care nu ai una sau nu esti decis asupra designului mobilieului, firma noastra va trimite un reprezentant, la sediul dumneavoastra, pentru consultanta si masuri. In urma acestor etape facem si estimarea costului.
  2. Avansul poate fi achitat prin transfer bancar sau direct reprezentantului care se deplaseaza la sediul dumneavoastra.
  3. Eliberam factura si chitanta.
  4. Termenul de fabricare al produselor de mobilier este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de complexitatea si volumul mobilierului.

Bancute scolare

Executam la comanda bancute scolare din pal melaminat si sistem de sustinere metalic. Punem la dispozitia dumneavoastra mai multe nuante de culori pentru palul melaminat. De asemenea, realizam bancute scolare duble sau pentru o persoana, scaune, catedre, dulapuri pentru birotica si materiale scolare, etajere, cuiere pentru haine si orice altceva ar mai putea fi util intr-o clasa cu elevi.

Vreau o oferta pentru mobilier scolar pe comanda in Bucuresti

0722.173.936/ 0722 376 705

Te afli in Bucuresti si ai nevoie de mobila la comanda pentru casa ta? Contacteaza-ne!

Bancute universale

Putem realiza la comanda bancute universale realizate din blat de pal melaminat de 18 mm, sustinut pe picioare metalice. Aceste bancute se pot folosi atat in salile de curs cat si in salile de laboratoare sau cele pentru masa. Dimensiunile blaturilor se pot modifica in functie de preferintele dumneavoasta. Prin combinatii inspirate de culori intre blat si cant, putem obtine efecte unice, foarte placute.

 

Mobilier pentru vestiar

Oferim la comanda mobilier pentru vestiare scolare, vestiare pentru gradinite, vestiare sali de sport, vestiare piscine, vestiare birouri profesori etc. Mobilierul pentru vestiarele din scoli este realizat din pal melaminat de 18 mm si pot avea diferite nuante in functie de preferinte.. Alte detalii tehnice sunt cantul ABS de 2 mm si 0.4 mm si sistemele ascuns de prindere a pieselor mobilierului.

Mobilierul pentru vestiar este prevazut cu accesorii de calitate cum ar fi: balamale pentru usi marca Hafele si Blum din import Germania sau Austria, incuietori cu chei, manere butoni din aluminiu, sisteme ascunse de prindere a pieselor mobilierului etc.

Tot la noi gasiti si modelul de dulap si rollbox executat din pal melaminat de 18 mm, diferite nuante prevazut, cu cant ABS si accesorii de calitate ca: balamele Hafele Germania, manere aluminiu, incuietori si chei, role, sistem de prindere pe interior cu holsuruburi.

 

Mobilier scolar modular

La noi puteti plasa acum comenzi de mobilier scolar modular executat din pal melaminat de 18 mm, cu finisaj calvados, cant ABS de 2 mm si 04 mm si sisteme ascunse de prindere a pieselor de mobilier. Colturile bancilor scolare sunt realizate in semirotund pentru protectia copiilor si a profesorilor.

Mobilier scolar ieftin

Pentru noi ieftin inseamna doar gandit inteligent pentru a obtine un pret cat mai bun si nu un rabat la calitatea si confortul elevilor. De aceea realizam banci scolare din pal melaminat de calitate cu finisaje in diverse culori, cant ABS, structuri metalice rezistente si sigure care sa nu poata provoca accidente.

Executam orice tip de mobilier scolar ieftin cum ar fi pupitre sau banci, scaune, catedre, birouri pentru profesori, dulapuri de depozitare, cuiere, mobilier sali de consiliu si cancelarii etc. Nu exista spatiu pe care sa nu il putem mobila si va asteptam pentru a onora orice comanda.

Mobilier scolar modern

Mobilierul scolar realizat de noi se poate incadra usor in gama unui mobilier scolar modern si care corespunde celor mai mari exigente. Finisaje superioare, accesoriile de calitate si atentia sporita pe care o acordam oricarui detaliu, ne indreptatesc sa garantam calitate si profesionalism in colaborarea cu noi.

Mobilier scolar preturi

Pretul mobilierului scolar comandat la noi variaza in functie de complexitate, culoare materiale si accesorii alese. El insa va reflecta foarte bine calitatea mobilierului si este printre cele mai bune de pe piata. Nu ezitati sa ne contactati acum pentru a obtine o oferta personalizata de pret pentru mobilierul scolar de care aveti nevoie.

Mobilier pentru vestiar

Oferim la comanda mobilier pentru vestiare scolare, vestiare pentru gradinite, vestiare sali de sport, vestiare piscine, vestiare birouri profesori etc. Mobilierul pentru vestiarele din scoli este realizat din pal melaminat de 18 mm si pot avea diferite finisaje mate sau lucioase . Alte detalii tehnice sunt cantul ABS de 2 mm si 0.4 mm si sistemele ascuns de prindere a pieselor mobilierului.

Mobilierul pentru vestiar este prevazut cu accesorii de calitate cum ar fi: balamale pentru usi marca Hafele si Blum din import Germania sau Austria, incuietori cu chei, manere butoni din aluminiu, sisteme ascunse de prindere a pieselor mobilierului etc.

Suntem aici pentru a prelua comenzile dumneavoastra de mobilier scolar pe comanda

Va asteptam la sediul firmei de pe Str. Heliade Intre Vii nr.3-5, Bucuresti, zilnic de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00. Uneori suntem aici si dupa ora 18, mai ales daca ne veti anunta telefonic ca doriti sa ne faceti o vizita. De asemenea, daca preferati ziua de sambata, se poate programa o intalnire daca sunati la unul din numerele de telefon 0722.173.936 / 0722.376.705.

Daca veti alege sa ne trimiteti mail la adresa office@mobilacomanda.com, unul din reprezentantii nostri va va raspunde in cel mai scurt timp posibil. Nu ezitati sa ne vizitati pentru o discutie fata in fata care va fi foarte utila pentru a ne cunoaste si a discuta toate aspectele unei posibile colaborari. Va asteptam!

Te afli in Bucuresti si ai nevoie de mobila la comanda pentru casa ta? Contacteaza-ne!
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705