Mobila receptie pe comanda Tedy

mobila_living_tedy

Comanda acum mobila receptie pe comanda Tedy. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de receptie Tedy este realizata din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile receptiei pot fi stabilite conform spatiului alocat.

Caracteristicile mobilierului pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale precum pal melaminat mat disponibil in culori diferite, pal melaminat lucios sau super lucios precum si mdf vopsit sau placa. Materialele sunt alese din gama celor mai bune produse de mobila.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Spatiile generoase va invita sa creati decoruri interioare ce va pot scoate in evidenta personalitatea. Designul atractiv al mobiliei de receptie Tedy este creat dupa criterii bine stabilite. Spatiul de lucru oferit de blaturile mobilei va ajuta ca toate lucrurile sa fe pastrate in ordine. Acestea pot gazdui cu success un calculator, o imprimanta sau diverse obiecte utilizate in timpul programului de lucru.

Materialele de calitate si accesoriile reprezinta calitatea si design-ul mobilei pentru receptie. Formele geometrice sunt o solutie potrivita de a da nastere unor noi modele de mobila ce pot fi adaptate in orice spatiu. Culorile materialelor pot fi alese dintr-o gama variata de nuante ce pot fi combinate pentru a crea o receptie perfecta. Dimensiunile, formele si culorile sunt criterii pe care fiecare dintre noi le va stabili asa cum isi doreste.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_receptie_pe_comanda_venus
Mobila receptie pe comanda Venus
mobila_receptie_fantezie
Mobila receptie la comanda Fantezie
mobila_receptie_blak
Mobila receptie la comanda Blak
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705