Mobila pentru magazin Remus

mobila_pentru_magazin_remus

Mobila pentru magazin Remus este disponibila pe comanda. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila pentru magazin Remus este realizata din pal melaminat cu grosimea de 18 mm, prevazut cu cant ABS de 0.4 mm si 2mm, role metalice, picioare metalice.

Mobila pentru magazin Remus este un ansamblu creat din polite de marimi diferite. Diemensiunile corpurilor de mobila sunt create pe comanda in functie de spatiul alocat

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Optiunile de a mobila un spatiu de magazin este destul de variat din punct de vedere estetic. Fiecare ansamblu de mobila este creat special pentru expunerea produselor comercializate de dumneavoastra. Rafturile Remus sunt create doar pe comanda, astfel incat acestea pot fi adaptate perfect in spatiul alocat.

Culoarea neutra a materialului ofera un contrast deosebit intregului magazin. Compartimentarea variata va permite stocarea diverselor produse de marimi diferite. Prin eleganta si designul deosebit corpurile mobilei pot fi cu succes atractia magazinului. Rolele metalice ce sustin corpurile mobile sunt de calitate superioara oferinduva o utilizare indelungata.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

vitrina_panificatie_ilfov
Vitrina panificatie Ilfov
vitrina_magazin_olga
Vitrine magazin Olio
standuri_magazin_sabina
Standuri magazin pe comanda Sabina
vitrina_magazin_ellise
Vitrina magazin pe comanda Ellise
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705