Mobila pensiune pe comanda Luana

mobila_pensiune_luana

Comanda acum mobila pentru pensiune pe comanda Luana. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila Luana, destinata camerelor de pensiune este realizata din material pal melaminat de 18mm finisaj stejar, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite sunt: manere metalice, role din plastic dur, picioare metalice, bara pentru umeras inox, balamale starax, sticla transparenta.

Ansamblul de mobila este compus din: pat single, noptiera, masuta mobila, comoda, dulap si cuier. Dimensiunile pieselor de mobila sunt stabilite conform spatiului alocat in incapere. Materialele si accesoriile sunt alese din gama produselor de calitate superioara precum Starax si Blum.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Din dorinta de a satisface toate cerintele clientilor, ansamblul de mobila Luana este ideal atat in pensiuni cat si in camerele de hotel single. Spatiul din dulap ofera o compartimentare necesara aranjari hainelor pe polite cat si a celor puse pe umerase. Cuierul este aparent simplu dar foarte elegant si practic.

Comoda ofera un spatiu destul de generos prin cele doua copartimentari ale sale dar si un blat elegant. Masuta mobila este lucrata intr-un mod aparent simplu dar tot-odata elegant si util. Prin calitatea superioara cu care sunt lucrate piesele de mobila acestea va ofera o utilizare cat mai indelungata.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_pensiune_happy
Mobila pensiune Happy
mobila_hotel_camelia
Mobila hotel la comanda Camelia
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705