Mobila pensiune Happy

mobila_pensiune_happy

Comanda acum mobila pentru pensiune la comanda Happy. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Ansamblu de mobila pentru pentru pensiune Happy executat pe comanda din pal melaminat de 18 mm, finisaj stejar deschis, cant ABS de 2 mm si 0,4 mm.

Accesoriile folosite sunt manere metalice si glisiere Starax import Germania. Setul de mobila contine doua paturi single, doua noptiere, doua etajere si un birou. Dimensiunile acestora sunt realizate in functie de preferinte.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Daca detii o pensiune stii deja cat de important este ca oaspetii care ajung sa se cazeze sa se simta confortabil si sa isi doreasca sa revina oricand. Pentru acest lucru mobilierul este deosebit de important, acesta trebuie sa ofere siguranta, utilitate, dar si confort. Mobila de pensiune pe comanda Happy este realizata intr-un stil clasic si poate fi personalizata in functie de preferinte.

Putem face pe comanda paturi de o singura persoana, pat matrimonial si diferite dulapuri si noptiere, cat si rafturi suspendate in functie de preferintele aspectului camerelor. Cere o oferta de pret in functie de comanda pe care vrei sa o plasezi.

 

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_pensiune_luana
Mobila pensiune pe comanda Luana
mobila_hotel_camelia
Mobila hotel la comanda Camelia
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705