Mobila living pe comanda Stefania

mobila_living_pe_comanda_stefania

Comanda acum mobila living la comanda Stefania. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila pentru living Stefania este realizata pe comanda din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii: balamale metalice marca Blum/Germania cu amortizor, manere metalice si glisiere metalice cu role.

Materialele si accesoriile folosite in crearea ansamblului de mobila pentru living pot fi alese dintr-o gama variata de modele si accesorii ce va sunt prezentate de reprezentanti societati noastre.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Livingul gazduieste cu success diverse piese de mobilier, ce ne ofera confort si spatiu de stocare. Fiecare piesa creata aduce bucurie si calitate locuintei. Biblioteca este centrul atractiei din living. Creata din corpuri modulare de diferite dimensiuni, acestea sunt inzestrate cu spatii variate de stocare atat inchise cat si spatii deschise.

Corpurile superioare realizate pe dimensiuni reduse, va ofera un design deosebit incaperi. Pentru un design perfect in living, nuantele materialului se imbina perfect cu restul finisajelor din living. Masuta de cafea este un obiect de mobila ce poate fi mutat cu usurinta in orice loc din living. Dimensiunile ansamblului de mobila pentru living Stefania sunt stabilite in functie de spatiul alocat.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_living_pe_comanda_lavinia
Mobila living la comanda Lavinia
mobila_living_malina
Mobila living pe comanda Malina
mobila_biblioteca_lorena
Mobila Biblioteca Lorena
mobila_living_aby
Mobila living pe comanda Aby
mobila_living_olimpia
Mobila living pe comanda Olimpia
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705