Mobila living pe comanda Olimpia

mobila_living_olimpia

Comanda acum mobila living pe comanda Olimpia. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila living executata la comanda din pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii: balamale Blum/Germania cu amortizor, sistem deschidere pushing. Dimensiunile mobilierului sunt stabilite conform dorintelor dumneavoastra dar si a spatiului disponibil.

Materialele si accesoriile sunt disponibile intr-o gama variata din care va puteti alege pentru a va personaliza mobila:  balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV, pal melaminat mat sau mdf vopsit, infoliat sau AGT.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Iti doresti un mobilier elegant si modern pentru livingul tau? Mobila living pe comanda Olimpia imbina utilul cu placutul avand un aspect estetic deosebit pentru a crea un spatiu unic in casa ta. Mobilierul este alcatuit din corpuri care se prind de perete si care economiseste suficient spatiu in livingul tau.

Mobilierul poate fi personalizat in functie de preferintele tale. Echipa noastra de profesionisti te va ajuta sa te decizi asupra modelului si a nuantelor dorite. Pentru a afla o oferta de pret trebuie mai intai sa ne trimiti o schita pe adresa de email sau va putem oferi consultanta gratuita la domiciliul dumneavoastra.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_living_pe_comanda_stefania
Mobila living pe comanda Stefania
mobila_living_pe_comanda_lavinia
Mobila living la comanda Lavinia
mobila_living_malina
Mobila living pe comanda Malina
mobila_biblioteca_lorena
Mobila Biblioteca Lorena
mobila_living_aby
Mobila living pe comanda Aby
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705