Mobila living pe comanda Malina

mobila_living_malina

Comanda acum mobila living pe comanda Malina. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila living Malina este realizata pe comanda din pal melaminat de 18mm si 38mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii: balamale Blum/Germania cu amortizor, sistem deschidere pushing. Dimensiunile, formele mobilierului sunt stabilite conform dorintelor dumneavoastra dar si a spatiului disponibil.

Materialele si accesoriile folosite in crearea ansamblului de mobila pentru living sunt disponibile intr-o gama variata din care va puteti alege pentru a va personaliza mobila:  balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV, pal melaminat mat sau mdf vopsit, infoliat sau AGT.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Livingul este oaza de relaxare a intregi familii. Bucuria de a fi impreuna cu cei dragi se completeaza perfect cu design-ul unei mobile deosebite. Organizand unitati de perete ce combina functionalitatea cu eleganta, livingul dumneavoastra va arata foarte elegant. Din dorinta de a nu avea o camera aglomerata cu corpuri de mobila, partea de jos a livingului este creata cu o placa functionala si eleganta.

Cartile si obiectele sunt gazduite cu succes de corpurile deschise ce sunt compartimentate cu polite fixe. Usile sunt montate pe balamale clasice de calitate superioara, putand fi folosite cu usurinta. Sistemul de pushing ofera usilor o deschidere usoara si silentioasa. Palul melaminat este un material usor de intretinut, disponibil in zeci de nuante ce pot fi adaptate cu usurinta in orice locuinta.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_living_pe_comanda_stefania
Mobila living pe comanda Stefania
mobila_living_pe_comanda_lavinia
Mobila living la comanda Lavinia
mobila_biblioteca_lorena
Mobila Biblioteca Lorena
mobila_living_aby
Mobila living pe comanda Aby
mobila_living_olimpia
Mobila living pe comanda Olimpia
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705