Mobila living pe comanda Aby

mobila_living_aby

Comanda acum mobila living pe comanda Aby. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Biblioteca pentru living realizata la comanda din, pal melaminat de 38mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Acesorii metalice: manere si balamale cu amortizor marca Blum/Austria.

Mobila se realizeaza la comanda pe dimensiunile si culorile dorite de dumneavoastra.

Materialele sunt alese din gama produselor de calitate superioara de la producatori precum: Egger, Kastamonu si Falco.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Daca dispui de un living spatios atunci este posibil sa iti doresti un mobilier pe masura. Alege mobila pentru living pe comanda Aby care imbina eleganta cu utilitatea intr-un living asa cum ti-ai dorit. Aceasta are atat spatii de depozitare inchise cat si rafturi unde iti poti pune diverse obiecte decorative sau carti.

Mobilierul se poate personaliza in functie de dorintele tale, inclusiv in ceea ce priveste nuantele. Poti alege din paletarul de mai sus nuanta care te-ar interesa. Realizam mobilier pentru living din diferite materiale precum pal sau mdf rezistente in timp si de calitate.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_living_pe_comanda_stefania
Mobila living pe comanda Stefania
mobila_living_pe_comanda_lavinia
Mobila living la comanda Lavinia
mobila_living_malina
Mobila living pe comanda Malina
mobila_biblioteca_lorena
Mobila Biblioteca Lorena
mobila_living_olimpia
Mobila living pe comanda Olimpia
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705