Mobila hotel la comanda Camelia

mobila_hotel_camelia

Comanda acum mobila hotel la comanda Camelia. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila hotel la comanda Camelia este compus din: pat dublu cu tablie, doua noptiere si un dulap. Accesorii folosite la mobila: manere metalice, glisiere si bara inox pentru umerase.

Accesoriile sunt disponibile intr-o gama variata in funtie de preferinte: balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV.

Dimensiunile mobilei se realizeaza la comanda.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Detii un hotel sau o pensiune si ai nevoie de mobilier pentru camere? Incanta-ti clientii cu un mobilier pe comanda special creat pentru afacerea ta. Mobila de hotel la comanda Camelia este un mobilier clasic ce imbina utilul cu placutul si aduce un plus de confort oricarui oaspete care ajunge in hotelul tau.

Patul, noptierele si dulapul pot fi realizate exact pe dimensiunile pe care le doresti, iar daca te afli in Bucuresti sau in Ilfov venim gratuit si efectuam masuratorile de care ai nevoie. In functie de numarul de mobilier de care ai nevoie pentru hotelul tau iti vom face o oferta de pret.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_pensiune_luana
Mobila pensiune pe comanda Luana
mobila_pensiune_happy
Mobila pensiune Happy
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705