Mobila hol pe comanda wenghe

mobila_hol_pe_comanda_wenghe_2

Comanda acum mobila hol pe comanda Wenghe. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Materialul folosit in realizarea mobilei de hol Wenghe este pal melaminat de 18mm finisaj wenghe, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.

Dimensiunile mobilei de hol wenghe sunt realizate conform spatiului alocat. Mobila este disponibila doar pe comanda. Dimensiunile, formele si culorile pot fi modificate in functie de criteriile stabilite de dumneavoastra.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Oferind mai multe posibilitati locuintei dumneavoastra de a crea mobila potrivita spatiului alocat, design-ul oferit va fi axact asa cum va doriti. Combinand utilul cu placutul, mobila hol pe comanda wenghe, va ofera compartimentari variate, astfel incat lucrurile dorite vor fi pastrate in ordine. Din dorinta de a va oferi produse de calitate, materialele folosite in realizarea mobilei sunt alese din gama produselor de calitate superioara precum pal melaminat Kastamonu, cant abs si accesorii pe masura.

Usile culisante este o optiune avantajoasa de economisire a spatiului din incapere. Acestea va ofera o culisare usoara, oferinduva acces in totalitate in interiorul dulapului. Rama usilor imbraca usor marginile peretilor creand un design placut. Dimensiunile spatiului  pe care dorim sa il mobilam difera de la o locuinta la alta, de acea mobila pe comanda, este  solutia potrivita fiecarei locuinte.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_hol_pe_comanda_elena
Mobila hol la comanda Elena
mobila_hol_pe_comanda_remus
Mobila hol pe comanda Remus
mobila_hol_tiberiu
Mobila hol la comanda Tiberiu
mobila_hol_arthur
Mobila hol la comanda Arthur
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705