Mobila hol pe comanda Remus

mobila_hol_pe_comanda_remus

Comanda acum mobila hol pe comanda Remus. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de hol Remus este realizata pe comanda din material pal melaminat de 18mm si 38mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, balamale starax , sistem pushing, suport pantofi metalic, cuiere metalice, bara umerase inox, oglinda de calitate superioara, pistoane cu gaz.

Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale precum pal melaminat disponibil in culori mate, mdf lucios sau super lucios si multe altele ce va pot fi prezentate de reprezentati nostri MobilaComanda.com Accesoriile sunt disponibile intr-o gama variata in funtie de preferinte: balamale clasice sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobilierul de hol se indreapta tot mai mult catre o eleganta deosebita. Combinatia de bancuta tapitata cu un cuier modern ofera holului o atmosfera calduroasa. Selectia larga de produse ce pot fi  realizate pe comanda, va ofera posibilitatea ca holul dumneavoastra sa fie exact asa cum va doriti. Comoda ascunde cu succes sistemele cu incaltaminte, incat totul sa fie aranjat in ordine. Corpul suspendat este prins in siteme speciale oferinduva siguranta.

Dulapul cu usi clasice si oglinzi, este o piesa de mobila eleganta ce va ofera spatii de depozitare variate. Interiorul dulapului poate fi compartimentat cu polite mobile, bari umerase sau sertare. Pentru confortul locuintei dumneavoastra, realizam pe comanda din cele mai bune materiale diferite piese de mobila ce sunt perfect adaptate spatiului alocat.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_hol_pe_comanda_elena
Mobila hol la comanda Elena
mobila_hol_pe_comanda_wenghe_1
Mobila hol pe comanda Wenghe
mobila_hol_tiberiu
Mobila hol la comanda Tiberiu
mobila_hol_arthur
Mobila hol la comanda Arthur
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705