Mobila hol la comanda Tiberiu

mobila_hol_tiberiu

Comanda acum mobila hol la comanda Tiberiu. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Materialul folosit in realizarea mobilei de hol este pal melaminat de 18mm finisaj stejar sonoma in combinatie cu mesteacan, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice: manere, balamale, glisiere si agatatori.

Dimensiunile mobilierului sunt: L 150cm x H 1,90m x  A 30cm. Mobila de hol este compusa din 1 dulap, 1 pantofar, 1 oglinda atasata pe placa din pal si un cuier cu 3 agatatori. Dimensiunile, formele si culorile pot fi modificate.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobilierul de hol la comanda Tiberiu este prevazut cu oglinda, cuier, pantofar si dulap. O mobila ideala pentru orice hol si care are o utilitate ridicata, dincolo de designul deosebit si aspectul pe care il ofera locuintei. Acesta se poate personaliza in functie de marimea holului, dar si de nuantele alese.

Trebuie doar sa ne trimiti o schita cu produsul dorit iar noi il personalizam pentru tine. Pretul pentru mobila de hol la comanda Tiberiu poate sa difere in functie de specificatiile dorite. Ia legatura cu unul dintre consultantii nostri pentru a primi mai multe detalii in cazul in care te intereseaza acest model de mobila de hol.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_hol_pe_comanda_elena
Mobila hol la comanda Elena
mobila_hol_pe_comanda_remus
Mobila hol pe comanda Remus
mobila_hol_pe_comanda_wenghe_1
Mobila hol pe comanda Wenghe
mobila_hol_arthur
Mobila hol la comanda Arthur
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705