Mobila hol la comanda Elena

mobila_hol_pe_comanda_elena

Comanda acum mobila hol la comanda Elena. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Materialul folosit in realizarea mobilei de hol Elena este pal melaminat de 18mm finisaj wenghe in combinatie cu stejar deschis , prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice si oglinda clara.

Dimensiunile mobilei de hol Elena sunt realizate in functie de spatiul alocat. Mobila este disponibila doar pe comanda iar dimensiunile, formele si culorile pot fi modificate in functie de criteriile stabilite de dumneavoastra.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Influentele in mobilier pun la incercare ideile designerilor de a crea in permanenta modele de mobilier personalizat. Avantajul unei reusite complete de a crea un mobilier perfect consta in folosirea materialelor de calitate superioara si rafinamentul cu care sunt lucrate.

Peisajul oricarei locuinte, poate fi imbunatatit prin elemente decorative si accesoriile estetice montate pe mobila. Mobila de hol este elementul principal al fiecarei locuinte. Prin forma si compartimentarea acestuia, lucrurile dumneavoastra vor putea fi pastrate in ordine.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_hol_pe_comanda_remus
Mobila hol pe comanda Remus
mobila_hol_pe_comanda_wenghe_1
Mobila hol pe comanda Wenghe
mobila_hol_tiberiu
Mobila hol la comanda Tiberiu
mobila_hol_arthur
Mobila hol la comanda Arthur
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705