Mobila hol la comanda Arthur

mobila_hol_arthur

Comanda acum mobila hol la comanda Arthur. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de hol realizata din pal melaminat de 18mm finisaj negru si alb, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice: manere, balamale, glisiere si agatatori.

Dimensiunile mobilierului sunt: L 1,30m x H 1,90m x  A 30cm. Mobila de hol este compusa din 2 dulapuri, 1 oglinda cu rama din pal si 3 polite pe semirotund. Dimensiunile, formele si culorile pot fi modificate.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Orice locuinta dispune de un spatiu la intrare care trebuie amenajat corespunzator. Ce poate fi mai frumos atunci cand intri intr-o locuinta sa vezi un hol mobilat si utilat corespunzator? Mobila de hol la comanda Arthur are un design deosebit si o utilitate sporita datorita numarului de dulapuri.

Pe scurt este un mobilier de hol modern prevazut cu spoturi si cu pantofar. Pentru ca lucram cu o echipa de profesionisti in realizarea de mobila pe comanda, ne poti transmite masurile dorite, dar si culorile pe care le doresti pentru propriul mobilier de hol. Preturile difera in functie de aceste aspecte.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_hol_pe_comanda_elena
Mobila hol la comanda Elena
mobila_hol_pe_comanda_remus
Mobila hol pe comanda Remus
mobila_hol_pe_comanda_wenghe_1
Mobila hol pe comanda Wenghe
mobila_hol_tiberiu
Mobila hol la comanda Tiberiu
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705