Mobila gradinita la comanda Wini

mobila_gradinita_wini

Comanda acum mobila de gradinita la comanda Wini. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila gradinita Wini la comanda realizate din pal melaminat de 18mm finisaj roz deschis in combinatie cu albastru, cant abs de 0,4mm si 2mm, saltea speciala copiilor.

Dimensiune patut – 70cm l x 1,20m L. Dimensiunile, formele si culorile pot fi modificate. Patuturile sunt realizate individual si montate cu sisteme metalice.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Pentru salile de gradinita in care iti doresti sa economisesti mai mult spatiu, avem disponibil pe comanda mobila Wini. Proiectata special pentru a transforma locul de joaca in loc de dormit, paturile pe comanda sunt ideal pentru confortul copiilor, dar si ale cadrelor didactice. Realizam paturi care se pot strange sub forma unui dulap si astfel nu vei avea nevoie de inca un spatiu in care trebuie sa amenajezi un dormitor.

Mobila Wini se poate realiza pe comanda in functie de preferintele tale, astfel poti alege dimensiunile si culorile preferate. Contacteaza-ne pentru a ne oferi numarul de mobilier de care ai nevoie iar noi iti vom spune si care este pretul final.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

masuta_floare_gradinita_pe_comanda
Masute floare gradinita pe comanda
mobila_de_gradinita_cleo
Mobila de gradinita la comanda Cleo
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705