Mobila farmacie pe comanda Dina

mobila_farmacie_diana la comanda

Comanda acum mobila farmacie pe comanda Diana. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobilier farmaceutic Dina executat la comanda din pal melaminat de 18 mm finisaj gri deschis in combinatie cu verde prevazut cu cant alb de 0,4mm. Usile sunt din sticla transparenta de calitate superioara.

Accesorii balamale blum, sticla transparenta si sisteme de deschidre pushing. Dulapurile pot fi realizate pe dimensiunile dorite de fiecare dintre dumneavoastra.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Farmaciile au nevoie de spatii suficient de mari pentru a fi amenajate corespunzator. Pentru a spori confortul si utilitate dintr-un astfel de spatiu este necesar si un mobilier realizat pe comanda. Mobila de farmacie pe comanda Dina este ideala pentru orice farmacie si se poate realiza in functie de dimensiunile dorite.

Poti alege dintr-o gama larga de culori si putem personaliza vitrinele asa cum doresti. Creaza un spatiu unic si usor de gestionat de catre personalul farmaciei, dar si util si intuitiv pentru clienti. Avand in vedere ca este un mobilier creat la comanda, preturile difera in functie de dimensiuni, dar si de materialul din care este realizat.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_farmacie_la_comanda_ina
Mobila farmacie Ina
mobila_farmacie_coloseum
Mobila farmacie pe comanda Coloseum
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705