Mobila farmacie pe comanda Coloseum

mobila_farmacie_coloseum

Comanda acum mobila farmacie pe comanda Coloseum. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobilier farmaceutic realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, finisaj verde in combinatie cu fildes si antracit. Corpurile mobilei sunt create individual cu spatii de stocare variate. Sertarele sunt sustinute pe sine culisante din material metalic marca Starax import Germania.

Politele mobile sunt sustinute pe suporti metalici oferind o buna sustinere si rezistenta aacestora. Accesoriile folosite la mobilier sunt: picioare din plastic dur, plinta aluminiu, glisiere metalice Starax/Germania si manere metalice. Dimensiunile pot fi realizate in functie de spatiul disponibil

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Deschizi o farmacie sau te afli in proces de renovare si ai nevoie de mobilier nou? Mobila de farmacie pe comanda Coloseum este ideala pentru orice tip de farmacie, putand fi adaptata dimensiunilor spatiului. Creaza un spatiu optim pentru personalul farmaciei, dar si pentru confortul clientilor.

Putem realiza mobila de farmacie personalizata in functie de culorile dorite sau de numarul de rafturi, dulapuri sau vitrine. Lucram doar cu profesionisti cu experienta in realizarea mobilerului de farmacie iar produsele sunt unele de durata si rezistente in timp. Contacteaza-ne pentru a ne oferi o schita iar noi iti facem o oferta de pret.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_farmacie_la_comanda_ina
Mobila farmacie Ina
mobila_farmacie_dina
Mobila farmacie pe comanda Dina
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705