Mobila farmacie Ina

mobila_farmacie_la_comanda_ina

Comanda acum mobila farmacie pe comanda Ina. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobilier farmaceutic realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, glisiere metalice cu role, picioare metalice, plinta din lemn. Ansamblul de mobila este creat din corpuri cu polite si sertare.

Pentru o calitate superioara a mobilei puteti opta pentru fronturile (usile) din mdf mat sau mdf lucios distribuite de producatori de renume precum  AGT, Gizir si Vario, sau mdf vopsit si mdf infoliat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobilierul farmaceutic este creat in general pe baza de sertare. Acestea din urma sunt montate pe sine metalice cu role foarte rezistente si usor de folosit. Dimensiunile sertarelor sunt ideale in stocarea medicamentelor mai putin voluminoase. Manerele tip bara sunt unele din cele mai practice accesorii si tot-odata elegante. Accesoriile functionale si sistemele de inchidere ofera un confort sporit in folosirea mobilei.

Pentru a va asigura ca toate componentele sunt perfect functionale si montate corespunzator, echipele noastre de montaj se vor ocupa personal de asamblarea tuturor pieselor. Combinand culorile materialelor veti obtine un design personalizat propriei dumneavoastra afacere. Mobilierul se personalizeaza la comanda conform criteriilor stabilite de dumneavoastra.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_farmacie_coloseum
Mobila farmacie pe comanda Coloseum
mobila_farmacie_dina
Mobila farmacie pe comanda Dina
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705