Mobila dressing pe comanda City

mobila_dressing_ilfov

Comanda acum mobila dressing pe comanda City. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

PALETAR

Materialul folosit in realizarea mobilei este carcasa pal melaminat de 18mm  prevazut cu cant abs de 0,4mm, bari pentru umerase metalice, manere aluminiu, sina aluminiu, sstem culisare metalic. Usile dressingului sunt din pal melaminat de 18mm printat.

Interiorul dressingului este compartimentat cu polite fixe si mobile, bari pentru umerase si sertare.

Dimensiunile, culorile, accesoriile si compartimentarea sunt realizate in functie de preferintele dumneavoastra. Modelul usilor poate fi orice imagine va doriti.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobila dressing pe comanda City este deosebita prin faptul ca usile glisante pot avea un model pe toata dimensiunea lor. Dulapul este unul generos si destul de spatios oferind confort si utilitate sporita. Pentru ca este un mobilier realizat pe comanda, acesta se poate personaliza in functie de preferintele tale privind dimensiunile, materialul si culorile.

Lucram cu o echipa de profesionisti in executarea mobilierului pentru casa ta ce pot realiza dressinguri rezistente in timp si de calitate. Pentru o oferta de pret ne poti trimite schita ta pe adresa de mail sa ne poti contacta telefonic sa discuti cu un consultant.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_dressing_narcis
Dressing pe comanda Narcis
mobila_dressing_giulia
Dressing pe comanda Giulia
dressing_pe_comanda_asus
Mobila dressing pe comanda Asus
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705