Mobila dressing pe comanda Asus

dressing_pe_comanda_asus

Comanda acum mobila dressing pe comanda Asus. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

PALETAR

Dressing executat la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm. Accesorii: sistem de culisare metalic, sina culisare din aluminiu, suporti polite si bari umerase din material metalic, sticla colorata.

Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale precum: pal melaminat mat disponibil in zeci de nuante marca Egger, Kronospan sau Kastamonu, sticla de diferite culori, mdf vopsit sau AGT.

Accesoriile sunt stabilite de dumneavoastra in functie de preferinte.

Dimensiunile dressingului sunt: 2,00m L x 2,50m H x 60cm A

Dimensiunile, compartimentarea si finisajele pot fi modificate conform criteriilor stabilite de dumneavoastra.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Pentru cei care isi doresc un mobilier de dressing spatios si deosebit in acelasi timp, dressingul pe comanda Asus este solutia potrivita. Daca iti doresti un astfel de mobilier trebuie sa stii ca este realizat din materiale de calitate si rezistente in timp.

Pentru ca este un mobilier realizat pe comanda se poate personaliza in functie de preferintele tale. Te asteptam sa ne trimiti o schita pe adresa de email sau sa ne contactezi telefonic pentru a discuta cu un consultant referitor la modul in care vrei sa arate mobila mult dorita.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_dressing_narcis
Dressing pe comanda Narcis
mobila_dressing_giulia
Dressing pe comanda Giulia
mobila_dressing_ilfov
Mobila dressing pe comanda City
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705