Mobila dormitor tineret Miruna

mobila_dormitor_la_comanda_miruna

Comanda acum mobila dormitor tineret Miruna. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de dormitor pentru tineret Miruna, este realizata pe comanda din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Finisajele materialului, dimensiunile si accesoriile sunt stabilite in functie de dorintele dumneavoastra.

Criteriile de realizare a mobilerului pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale si accesorii alese din gama produselor de calitate superioara: balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Blum, Starax sau FGV

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Dorind-une sa scapam de stresul zilnic, conceptul de mobilier bland, te poarta intr-o lume a copilariei. Culorile calde ale mobilierului ce imbratiseaza intreaga incapere, va invita zilnic, sa petreceti cele mai frumoase clipe de relaxare. Calitatea si rafinamentul cu care este lucrat intreg ansamblu de mobila pentru dormitor, include spatii de depozitare variate, un pat comod si un birou elegant.

Patul este prevazut cu o ladita si sertare foarte utile si usor de folosit de catre copii. Dulapul de colt este prevazut cu compartimentari diferite, astfel toate lucrurile dumneavoastra isi vor avea locul lor. Dimensiunile mobilei de dormitor Miruna sunt stabilite in functie de spatiul disponibil.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_dormitor_mona
Mobila dormitor la comanda Mona
mobila_dormitor_tineret_daria
Mobila dormitor tineret Daria
mobila_dormitor_tineret_ofelia_1
Mobila dormitor tineret Ofelia
mobila_dormitor_tineret_aurelia
Mobila dormitor tineret pe comanda Aurelia
mobila_dormitor tineret _adelina
Mobila dormitor tineret pe comanda Adelina
mobila tineret comanda
Mobila dormitor copii la comanda Brenda
mobila dormitor tineret
Mobila dormitor tineret la comanda Wilma
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705