Mobila dormitor tineret Daria

mobila_dormitor_tineret_daria

Comanda acum mobila dormitor tineret Daria. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de dormitor pentru tineret Daria este realizata pe comanda din material pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm. Finisajele materialului, dimensiunile si accesoriile sunt stabilite in functie de dorintele dumneavoastra.

Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale  – mate, lucioase sau super lucioase ce va pot fi prezentate de reprezentati nostri.

  • Accesoriile sunt disponibile intr-o gama variata in funtie de preferinte: balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV
Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Segmentele noastre de mobila pentru dormitor, permite tinerilor nostri clienti sa contribuie la caracteristicile de creare a propriului proiect de mobila. Intreg ansamblu poate fi combinat cu o varietate de materiale si accesorii. Compartimentarea dulapui este creata din polite si bara inox pentru umerase, iar in partea de jos este creat un sertar cu un finisaj neutru.

Culorile diferite creaza decoruri calde si luminoase in dormitor. Patul este elementul de baza al mboilei, oferind copilului un somn linistit. Dormitorul pentru tineret Daria, este compus din: pat single cu sertar de depozitare, birou cu doua dulapioare, un corp suspendat si un dulap ce va ofera un spatiu generos de depozitare.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_dormitor_mona
Mobila dormitor la comanda Mona
mobila_dormitor_la_comanda_miruna
Mobila dormitor tineret Miruna
mobila_dormitor_tineret_ofelia_1
Mobila dormitor tineret Ofelia
mobila_dormitor_tineret_aurelia
Mobila dormitor tineret pe comanda Aurelia
mobila_dormitor tineret _adelina
Mobila dormitor tineret pe comanda Adelina
mobila tineret comanda
Mobila dormitor copii la comanda Brenda
mobila dormitor tineret
Mobila dormitor tineret la comanda Wilma
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705