Mobila dormitor la comanda Mona

mobila_dormitor_mona

Comanda acum mobila dormitor la comanda Mona. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de dormitor Mona, este realizata din materiale si accesorii de calitate superioara. Materialul utilizat in crearea ansamblului de mobila, este PAL melaminat de 18 mm, cantuit cu ABS,  balamale aplicate FGV, manere metalice, somiera metalica cu lamele din fag, bari pentru umerase inox.

Dormitorul Mona este compus din: – pat matrimonial, doua corpuri soldat, doua corpuri suspendate si patru corpuri generoase cu compartimentari variate. Dimensiunile mobilierului sunt stabilite in functie de spatiul alocat.  

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Culoarea calda a palului ofera incaperi luminozitate. Liniile fine si frumos conturate, imbratiseaza cu eleganta pereti dormitorului.

Salteaua patului este sustinuta pe somiera metalica, iar lamelele din fag asigura o buna aerisire saltelei. Dulapurile sunt prevazute cu usi cu deschidere normala, iar compartimentarea este creata cu polite si bari pentru umerase. Balamalele aplicate asigura usilor o deschidere silentioasa si o inchidere lenta.

Balamalele aplicate sunt disponibile in varianta simpla sau cu amortizare. Spatiile deschise sunt ideale pentru a va expune lucrurile dragi la vedere, precum tablorui, carti, etc.  TV-ul poate fi asezat in unul din spatiile create special pe dimensiunile acestuia. Generozitatea corpurilor de mobila va asigura spatiile necesare depozitari lucurilor dorite. Mobilierul poate fi realizat pe diferite nuante si asortat cu accesorii de cea mai buna calitate.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_dormitor_pe_comanda_linea
Mobila dormitor pe comanda Linea
mobila_dormitor_Iolanda
Mobila dormitor la comanda Iolanda
mobila_dormitor_denisa
Mobila dormitor la comanda Denisa
mobila _dormitor_berta
Mobila dormitor la comanda Berta
mobila dormitor comanda
Mobilier dormitor la comanda Ramona
mobila ioana dormitor
Mobila dormitor la comanda Ioana
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705