Mobila dormitor la comanda Iolanda

mobila_dormitor_Iolanda

Comanda acum mobila dormitor la comanda Iolanda. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de dormitor la comanda Iolanda, este realizata pe comanda din, material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, glisiere si balamale Starax import Germania, sina culisare aluminiu, sistem culisare metalic.

Setul de mobila contine: doua noptiere, un dulap, o comoda cu sertare si un pat matrimonial.

Dimensiunile mobilerului sunt: dulap 2,00m L x 60cm A x 1,90m H

noptiera: 40cm L  x 45cmH x 40cm A

comoda: 80cmL x 40cm A x 1,00mH

Pat: 1,40m l x 40cmH x 2,00 L

Dimensiunile mobilierului pot fi modificate conform dorintelor dumneavoastra dar si de a spatiului alocat.

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Dormitorul este paradisul oricarei locuinte. Aici ne petrecem cele mai importante momente de relaxare si odihna. Creandu-va prorpiul sanctuar privat cu o mobila potrivita stilului personal si nevoilor dumneavoastra veti avea avea parte de cele mai placute clipe de relaxare. Proiectul mobilei de dormitor poate include diverse piese ce va pot fi de folos pentru diferite lucruri si obiecte.

Patul poate poate fi realizat clasic sau cu somniera rabatanta ce va ofera un spatiu foarte generos de stocare. Dressingul cu usi culisante este practic acesta avand un design deosebit fata de cel cu usile clasice. Noptierele va pot fi de folos pentru a va aseza o veioza, o carte sau alte obiecte. Seraterele comodei va ofera o culisare lenta si silentioasa. Tot acest ansamblu poate fi personalizat cu materiale, culori, forme si accesorii asa cum va doriti.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_dormitor_pe_comanda_linea
Mobila dormitor pe comanda Linea
mobila_dormitor_denisa
Mobila dormitor la comanda Denisa
mobila _dormitor_berta
Mobila dormitor la comanda Berta
mobila dormitor comanda
Mobilier dormitor la comanda Ramona
mobila ioana dormitor
Mobila dormitor la comanda Ioana
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705