Mobila Dormitor la comanda Ioana

mobila dormitor la comanda

Comanda acum mobila de dormitor tineret Ioana. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Materialul folosit in realizarea mobilei de dormitor Ioana este pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, glisiere si balamale Blum import Austria, roti si oglinda de calitate superioara.

Setul de mobila este compus din: pat matrimonial cu sertar, doua noptiere si dressing. Caracteristicile mobilei pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale
– pal melaminat mat, mdf lucios si super lucios disponibil intr-o gama bogata de culori.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Dormitorul este spatiul unde evadezi dupa o zi agitata la munca, dar si locul unde iti petreci aproape jumatate din viata. Iar mobilierul de dormitor trebuie sa iti asigure tot confortul si intimitatea pentru a te odihni.  Patul, salteaua, mobilierul si designul, totul trebuie sa fie pe gustul tau si in functie de nevoile tale sau ale familiei tale. Daca ai nevoie de un mobilier pentru un dormitor mai mic, intim si confortabil, poti opta pentru mobila de dormitor Ioana.

Este dotata cu spatii suficiente de depozitare, iar patul este incastrat in mobilier, pentru mai multa economie de spatiu. Astfel, poti imbina decorul simplu al mobilei cu confortul, necesar in orice dormitor. Spatiile inguste si colturile camerelor, sunt ideale pentru a le transforma in dulapuri cu usi clasice sau culisante. Aceste dulapuri va ofera spatii variate de depozitare, iar dimensiunile lor, precum si formele vor tine cont cu strictele de spatiul alocat. Acestea pot creea un intreg ansamblu de mobila pentru dormitor sau pot fi o optiune doar de dulapuri.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_clara
Mobila Bucatarie Clara
mobila_bucatarie_corina
Mobila bucatarie Corina
mobila_bucatarie_inedit
Mobila bucatarie Inedit
mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705