Mobila dormitor la comanda Berta

mobila _dormitor_berta

Comanda acum mobila dormitor la comanda Berta. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Set mobila de dormitor Berta realizat pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice marca Blum inport Austria.

Palul melaminat este disponibil intr-o gama variata de culori si dimensiuni marca Kastamonu.

Oglinda este aplicata cu adeviz special pe rama din pal melaminat de 18mm. Dimensiunile, formele, culorile si accesoriile pot fi modificate conform spatiului alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobila pentru dormitor la comanda Berta este compusa din obiecte confortabile care nu trebuie sa lipseasca dintr-un dormitor: pat, comoda, noptiere si oglinda. Ansamblul poate fi personalizat in functie de dorintele dumneavoastra, astfel va puteti alege dimensiunile patului, noptierelor dar si a comodei.

Fiind realizat la comanda mobilierul poate fi executat din material pal melaminat sau mdf de calitate si rezistent in timp. Mobila este lucrata de echipe de profesionisti in prelucrarea mobilei pentru locuinte. Contacteaza-ne pentru a-ti oferi mai multe detalii privind preturile mobilierului de dormitor Berta sau pentru a discuta detalii privind transportul si montajul.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_dormitor_pe_comanda_linea
Mobila dormitor pe comanda Linea
mobila_dormitor_Iolanda
Mobila dormitor la comanda Iolanda
mobila_dormitor_denisa
Mobila dormitor la comanda Denisa
mobila dormitor comanda
Mobilier dormitor la comanda Ramona
mobila ioana dormitor
Mobila dormitor la comanda Ioana
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705