Mobila dormitor copii la comanda Brenda

mobila dormitor copii la comanda brenda

Comanda acum mobilia de dormitor tineret Brenda. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Materialul folosit in realizare mobilei este: pal melaminat de 18mm finisaj verde in combinatie cu fag prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm.

Accesorii: scarita metalica, manere metalice, role, balamale si glisiere Starax import Germania. Dimensiunile mobilei sunt stabilite conform spatiului alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobilierul de dormitor este nelipsit din orice casa. Dormitorul este camera unde te odihnesti zi de zi. Iar copiii si tinerii au si ei dreptul la intimitate si o camera a lor. Au nevoie de propriul spatiu, dotat si utilat corespunzator pentru a se desfasura in voie. Au nevoie de mobilier conceput in functie de personalitatea lor, dar si de dorintele parintilor, dotat cu spatii speciale de depozitare pentru jucarii, carti, haine si alte obiecte personale.

Fie ca iti doresti remobilarea casei sau ai nevoie de mobila noua pentru dormitorul copilului tau, noi realizam pe comanda mobilier de dormitor pentru tineret.

In cazul in care camera copilului este mai mica, alegand acest model de mobilier, veti beneficia de spatii de depozitare variate dar si de un birou elegant.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_dormitor_mona
Mobila dormitor la comanda Mona
mobila_dormitor_la_comanda_miruna
Mobila dormitor tineret Miruna
mobila_dormitor_tineret_daria
Mobila dormitor tineret Daria
mobila_dormitor_tineret_ofelia_1
Mobila dormitor tineret Ofelia
mobila_dormitor_tineret_aurelia
Mobila dormitor tineret pe comanda Aurelia
mobila_dormitor tineret _adelina
Mobila dormitor tineret pe comanda Adelina
mobila dormitor tineret
Mobila dormitor tineret la comanda Wilma
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705