Mobila de gradinita la comanda Cleo

mobila_de_gradinita_cleo

Comanda acum mobila de gradinita la comanda Cleo. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa dorita, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Materialul folosit in realizarea patuturilor de gradinita Cleo este pal melaminat de 18mm finisaj galben si stejar deschis, prevazut cu cant abs de 2mm.

Dimensiunile, formele si culorile mobilei pot fi realizate in functie de preferintele dumneavoastra. Numarul patuturilor ce pot fi asamblate difera in functie de spatiul pe care il detineti.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobila de gradinita la comanda Cleo este ideala pentru spatiile de dormit din orice gradinita. Pot fi realizate atat paturi singulare cat si paturi de dimensiuni mai mari in functie de preferintele dumneavoastra si de nevoile copiilor. Mobilierul poate fi adaptat in orice incapere si se realizeaza in functie de dimensiunile dorite.

Echipa noastra de profesionisti este specializata in proiectarea si montarea mobilierului de gradinita. Iti garantam mobilier pe comanda rezistent in timp si cu un aspect atractiv  copiilor dar si cadreleor didactice. In functie de numarul de mobilier pentru gradinita Cleo iti vom face o oferta de pret.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

masuta_floare_gradinita_pe_comanda
Masute floare gradinita pe comanda
mobila_gradinita_wini
Mobila gradinita la comanda Wini
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705