Mobila bucatarie mdf Viorela

mobila_bucatarie_mdf_viorela

Comanda acum mobila de bucatarie mdf pe comanda Viorela. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

O mobila de bucatarie aparent simpla dar eleganta este creata din cele mai bune materiale si accesorii. Mobila de Bucatarie Viorela, este realizata din carcasa PAL melaminat de 18 mm, cantuit cu ABS. Accesoriile metalice sunt alese din gama produselor de calitate superioara. Blatul din marmura este o alegere perfecta intr-o bucatarie personalizata.

Corpurile mobilei sunt create modular cu spatii variate de stocate. Usile sunt sustinute cu balamale metalice Blum cu amortizare, oferind o deschidere silentioasa si inchidere usoara. Sertarele sunt montate pe glisiere cu role si sistem de amortizare, avand o utilizare silentioasa.  Decupajele ectrocasnicelor sunt strict pe dimensiunile acestora.

Mobila este disponibila doar pe comanda, iar dimensiunile sunt stabilite in functie de spatiul alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Natura poate fi o sursa a inspiratiei noastre de a crea noi modele de mobila in propria locuinta. Stabilim cu precizie fiecare milimetru din spatiul alocat, astfel incat mobila va fi perfect incadrata in acel spatiu. Exemplele de mobila din site-ul nostru pot fi modificate si adaptate stilului dumneavoastra de viata.

Materialele folosite in realizarea mobilei sunt alese din gama produselor de calitate superioara, astfel incat produsele finite vor avea un design unic si personalizat. Culorile calde dau o senzatie de spatiu marit dar si de luminozitate. Accesoriile si blatul sunt elementele de design ce au o mare importanta in finisajul mobilei de bucatarie.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_melania_2
Mobila bucatarie MDF Melania
mobila_bucatarie_sandra
Mobila bucatarie MDF Sandra
mobila_bucatarie_gloria_1
Mobila Bucatarie MDF Gloria
mobila_ bucatarie_epson
Mobila Bucatarie MDF Epson
mobila_bucatarie_mdf_irina
Mobila Bucatarie pe comanda Irina
mobila-bucatarie-daria
Mobila bucatarie Daria
mobila_bucatarie_antracit_1
Mobila bucatarie la comanda Antracit
mobila_bucatarie_tomy
Mobila Bucatarie mdf Tomy
mobila_bucatarie_doina
Mobila Bucatarie Doina
mobila_bucatarie_mdf_raisa
Mobila bucatarie mdf pe comanda Raisa
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705