Mobila cabinet medical pe comanda Denta

mobila_cabinet_medical_denta

Comanda acum mobilier pentru cabinet medical pe comanda Denta. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Dulapuri cabinet stomatologic executate din material pal melaminat de 18mm, cant abs 0,4mm si 2mm. Accesorii: rame aluminiu, sticla sablata, glisiere metalice cu amortizor, manere metalice, picioare metalice.

Blat din marmura de 38mm grosime.  Dimensiune 2,50m  x 85cm H x 53cm A

Diemnsiunile pot fi modificate conform spatiului alocat .

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobila pentru cabinete medicale pe comanda Denta este ideala in orice cabinet medical oferinduva un spatiu generos de organizarea a ustensilelor medicale. Realizat cu sertare dulapul are o utilitate crescuta pentru nevoile oricarui cadru medical. Mobila se poate realiza in functie de dimensiunile si nuantele dorite.

Dispunem de o echipa profesionista in realizarea mobilierului pentru cabinete medicale din diferite materiale rezistente in timp si de calitate. Pentru a-ti face o oferta de pret te rugam sa ne trimiti pe email o schita pentru mobilierul dorit sau sa ne contactezi telefonic pentru a discuta cu un consultant.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_cabinet _medical_olivia
Mobila cabinet medical Olivia
mobila_cabinet_medical_clinik
Mobila cabinet medical pe comanda Clinik
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705