Mobila cabinet medical pe comanda Clinik

mobila_cabinet_medical_clinik

Comanda acum mobilier pentru cabinet medical pe comanda Clinik. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Dulap medical realizat din pal melaminat de 18mm finisaj cires, cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, balamale si glisiere FGV/Italia, sina culisare aliminiu, sistem culisare metalic, blat termorezistent de 38mm.

Dimensiunile dulapului sunt: 1,60mL x 85cm H x 50cm A.

Dimensiunile, accesoriile si finisajele pot fi modificate.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Cabinetele medicale trebuie sa indeplineasca atat conditii de igiena cat si sa fie utile si sa creeze un confort atat pentru pacienti, dar si pentru personalul medical. Mobila cabinetelor medicale pe comanda Clinik se adapteaza cu usurinta spatiilore reduse in orice cabinetul medical.

Lucram doar cu profesionisti in realizarea de mobilier pe comanda, oferind clientilor cele mai calitative produse. Alege sa iti personalizezi propriul mobilier pentru afacerea ta in functie de materialul si nuantele dorite. Contacteaza-ne pentru o oferta de pret.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_cabinet _medical_olivia
Mobila cabinet medical Olivia
mobila_cabinet_medical_denta
Mobila cabinet medical pe comanda Denta
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705