Mobila cabinet medical Olivia

mobila_cabinet _medical_olivia

Comanda acum mobilier cabinet medical Olivia. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la adresa ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila cabinet medical Olivia, este realizat pe comanda din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii folosite: manere metalice, glisiere FGV/Italia, blat termorezistent de 38mm, inaltator aluminiu.

Mobilierul este disponibil doar la comanda. Dimensiunile, formele si culorile pot varia in functie de spatiul alocat. Folosind doar materiale de calitate, produsele finite vor putea fi utile cat mai mult timp.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobila din cabinetele medicale sunt create in general din sertare. Acestea au dimensiuni diferite astfel incat instrumentele medicale sa fie pastrate in ordine. Glisiere sertarelor au o deschidere lenta si silentioasa. Culorile calde folosite in crearea mobilei ofera o atmosfera calda in cabinetul medical.

Lucram cu personal calificat in realizarea mobilei pe comanda, oferind clientilor cele mai calitative produse. Piesele achizitionate pe comanda, au avantajul de a se potrivi perfect spatiului alocat. Materialele si accesoriile folosite sunt alese din gama produselor de calitate, oferinduva garantie indelungata.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_cabinet_medical_denta
Mobila cabinet medical pe comanda Denta
mobila_cabinet_medical_clinik
Mobila cabinet medical pe comanda Clinik
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705