Mobila bucatarie pe comanda Zeus

mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus

Comanda acum mobila de bucatarie pe comanda Zeus. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Zeus  este realizata pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm.

Accesorii folosite la mobilier: picioare din plastic, plinta din lemn, manere metalice, glisiere metalice, picurator vase, balame si glisiere metalice cu amortizor, inaltator aluminiu.

Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu materiale si accesorii diverse precum: mdf lucios si super lucios, blat termorezistent, marmura, granit sau lemn de diferite latimi; 90mm, 80mm, 70mm, 60mm.

Accesoriile sunt disponibile si in varianta clasica, sistem de deschide push-ing, pistoane cu gaz, balamale si cos jolly precum si picurator inox.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Depozitarea diferitelor seturi de vesela, sertare cu tacamuri si rafturi cu alimente, vor fi incluse cu succes intr-un ansamblu de mobila de bucatarie Zeus. Dulapurile suspendate sunt potrivite fie intr-un spatiu inchis fie intr-o incapere open-space. In cazul alegeri unui sapatiu open-space acesta poate fi delimitat de baruri elegante ce fac trecerea dintr-o camera in alta. Culorile calde si elegante fac ca intreaga incapere sa radieze de calitate.

Bucataria Zeus este compusa din corpuri modulare ce sunt frumos aliniate si inzestrate cu diferite electrocasnice. Din dorinta de a crea produse de calitate, materialele si accesoriile sunt alese din gama produselor superioare. Usile si sertarele sunt montate cu balamale si glisiere Blum cu amortizor. Acestea fac ca toate fronturile sa poata fi utilizate cu usurinta pe o perioada cat mai indelungata. Blatul termorezistent este o piesa importanta in finisarea intregului ansamblu de mobila.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_clara
Mobila Bucatarie Clara
mobila_bucatarie_corina
Mobila bucatarie Corina
mobila_bucatarie_inedit
Mobila bucatarie Inedit
mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
mobila_bucatarie_rafaelo
Mobila bucatarie la comanda Rafaelo
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705