Mobila bucatarie pe comanda Thera

mobila_bucatarie_pe_comanda_thera

Comanda acum mobila de bucatarie pe comanda Thera. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Bucatarie pe comanda Thera este o mobila realizata pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, cu  blat termorezistent de 38mm.

Accesorii folosite la mobilier: picioare plastic dur, plinta aluminiu, manere si glisiere metalice marca Starax, inaltator aluminiu, cos jolly inox, rame inox, sticla sablata.

Caracteristicile mobilei de bucatarie pot fi modificate cu materiale si accesorii diferite cum ar fi: mdf lucios si super lucios, blat termorezistent, marmura, granit sau lemn de diferite latimi; 90mm, 80mm, 70mm, 60mm.

Accesoriile sunt disponibile si in varianta cu sistem de deschide push-ing, pistoane cu gaz, balamale si glisiere cu amortizare.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Apartamentele mici necesita solutii inteligente de combinatii, incat optimizarea spatiului la limita, sa fie disponibil. Unitatile de perete distribuie spatiul de depozitare dar in acelasi timp, se dovedeste a fi centrul de atractie al bucatariei.  Mobilierul individual este cel mai practic si usor de aranjat in spatiul alocat.

Completarea unitatilor superioare sunt cele inferioare, care sunt compartimentate conform criteriilor stabilite de dumneavoastra. Fiecare corp de mobila pentru bucatarie este inzestrat cu accesorii de calitate superioara, oferind-uva o buna functionalitate a acestora.  Pentru ca ne dorim sa indeplinim dorintele de mobilier, in paginilie site-ului nostru veti gasi modele potrivite fiecarui stil de viata.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_clara
Mobila Bucatarie Clara
mobila_bucatarie_corina
Mobila bucatarie Corina
mobila_bucatarie_inedit
Mobila bucatarie Inedit
mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
mobila_bucatarie_rafaelo
Mobila bucatarie la comanda Rafaelo
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705