Mobila bucatarie pe comanda Luna

mobila_pentru_bucatarie_luna

Comanda acum mobila de bucatarie pe comanda Luna. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Luna este executata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm.

Accesorii: picioare plastic dur acoperite cu plinta, manere metalice, glisiere metalice, cos jolly, picurator vase, balame si glisiere metalice clasice. Picioarele sunt accesorii nelipsite din componenta mobilei, oferind o buna stabilitate a corpurilor. Balamalele ofera stabilitate usilor dar si un reglaj bun pentru aliniament. Seratrele sunt montate pe glisiere metalice oferind o culisare lenta acestora.

Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu materiale si accesorii diverse precum: mdf lucios si super lucios, blat termorezistent, marmura, granit sau lemn de diferite latimi; 90mm, 80mm, 70mm, 60mm.

Accesoriile sunt disponibile si in varianta cu amortizoare, sistem de deschide push-ing, pistoane cu gaz, balamale si cos jolly precum si picurator inox.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Daca sunteti in cautarea unui ansamblu de mobila, atunci este perfect, pentru ca in paginile magazinului nostru online puteti vizualiza fara sa pierdeti timpul pe drumuri sute de modele de mobila ce pot fi adaptate nevoilor dumneavoastra. Varietatea bogata de culori ale materialelor si accesoriile de calitate, va permite sa va adaptati cu usurinta piesele de mobila in locuinta.

Mobila de bucatarie este compusa din corpuri diferite, putand astfel sa ne incastram cu usurinta electrocasnicele si accesoriile dorite. Corpurile electrocasnicelor sunt realizate in functie de dimensiunile acestora. Dulapul soldat este compartimentat cu polite mobile ce va permit marirea spatiului din interior. Alege sa iti personalizezi locuinta dupa caracterul personal.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_clara
Mobila Bucatarie Clara
mobila_bucatarie_corina
Mobila bucatarie Corina
mobila_bucatarie_inedit
Mobila bucatarie Inedit
mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_bucatarie_rafaelo
Mobila bucatarie la comanda Rafaelo
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705