Mobila bucatarie mdf Tomy

mobila_bucatarie_tomy

Comanda acum mobila de bucatarie mdf pe comanda Tomy. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie mdf Tomy, este realizata din pal melaminat si mdf de 18mm, blat lucios termorezistent de 38mm, balamale si glisiere Blum cu amortizor, manere metalice, picioare plastic dur mascate cu plinta din aluminiu, picurator vase si cos jolly material inox.

Caracteristicile mobilei de bucatarie pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale precum: pal melaminat mat, mdf lucios si super lucios vopsit sau mdf  infoliat cu diferite modele disponibile intr-o gama bogata de culori.

Accesoriile fiind o parte importanta in crearea mobilei acestea sunt accesibile in variante diferite: balamale si glisiere cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV, sisteme de deschidere aventos sau pushing, toate de o calitate superioara. Frontuile pot fi completate cu geamuri colorate, clare sau cu rame din aluminiu.

Cosul jolly si picuratorul din inox marca Starax sunt extrem de practice si utile in bucatarie.
-Blatul termorezistent este si el disponibil in culori si dimensiuni diferite; 28mm, 38mm, pe o latime de 90mm, 80mm, 70mm, 60,mm. Blaturile sunt disponibile si in variante precum: piatra, marmura sau lemn de diferite culori.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobila de bucatarie, reprezinta caracterul si personalitatea unei gospodine. Ambianta de inalta calitate este asociata cu durabilitatea si longevitatea ce critica alegerile produselor de mobila. Elementele asamblate au un decor simetric avand o buna gestionare a spatiului din interior. Sectiunea bucatarii mdf, gazduieste o gama variata de modele ce pot fi adaptate cu usurinta in orice bucatarie.

Fronturile reprezinta principala atractie a intregului ansamblu de mobila, iar blatul lucios se contrasta perfect cu finisajul corpurilor. Sertarele sunt montate pe sine metalice cu amortizor, avand o culisare usoara si silentioasa. Corpurile sunt create individual, iar conform criteriilor stabilite de dumneavoastra vom crea intreg ansamblu.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_melania_2
Mobila bucatarie MDF Melania
mobila_bucatarie_sandra
Mobila bucatarie MDF Sandra
mobila_bucatarie_gloria_1
Mobila Bucatarie MDF Gloria
mobila_ bucatarie_epson
Mobila Bucatarie MDF Epson
mobila_bucatarie_mdf_viorela
Mobila de bucatarie MDF Viorela
mobila_bucatarie_mdf_irina
Mobila Bucatarie pe comanda Irina
mobila-bucatarie-daria
Mobila bucatarie Daria
mobila_bucatarie_antracit_1
Mobila bucatarie la comanda Antracit
mobila_bucatarie_doina
Mobila Bucatarie Doina
mobila_bucatarie_mdf_raisa
Mobila bucatarie mdf pe comanda Raisa
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705