Mobila bucatarie MDF Sandra

mobila_bucatarie_sandra

Comanda acum mobila de bucatarie mdf Sandra. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Sandra este o mobila realizata la comanda din material pal melaminat si mdf  frezat vospit, blat termorezistent de 28mm, balamale si glisiere FGV, manere metalice, picioare plastic dur, plinta din lemn, inaltator aluminiu, geam transparent, cos jolly.

Accesoriile sunt disponibile intr-o gama variata in funtie de preferinte:  balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV.

Blaturile sunt disponile pe grosimi de 28mm, 38mm, pe o latime de 90mm, 80mm, 70mm, 60,mm, etc in functie de spatiul pe care il alocati mobilerului.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Experimentand cu noile tendinte din lumea mobilierului, va oferim o gama larga de produse moderne, ergonomice si  perfect funtionale. Mobila de bucatarie este esentiala vieti de cu zi, asigurand condiitile optime de gatit si eficientizare a spatiului de depozitat.

Alegand un model de mobilier din pasina site-ului nostru, aceasta poate fi personalizata stilului dumneavoastra de viata. Materialele si accesoriile de calite ofera o viata lunga mobilei de bucatarie. Echipele noastre va ofera servicii de calitate si livrare prompta.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_melania_2
Mobila bucatarie MDF Melania
mobila_bucatarie_gloria_1
Mobila Bucatarie MDF Gloria
mobila_ bucatarie_epson
Mobila Bucatarie MDF Epson
mobila_bucatarie_mdf_viorela
Mobila de bucatarie MDF Viorela
mobila_bucatarie_mdf_irina
Mobila Bucatarie pe comanda Irina
mobila-bucatarie-daria
Mobila bucatarie Daria
mobila_bucatarie_antracit_1
Mobila bucatarie la comanda Antracit
mobila_bucatarie_tomy
Mobila Bucatarie mdf Tomy
mobila_bucatarie_doina
Mobila Bucatarie Doina
mobila_bucatarie_mdf_raisa
Mobila bucatarie mdf pe comanda Raisa
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705