Mobila bucatarie mdf pe comanda Raisa

mobila_bucatarie_mdf_raisa

Comanda acum mobila de bucatarie mdf pe comanda Raisa. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Raisa, este realizata din carcasa pal melaminat mat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm, iar fronturile sunt din mdf infoliat de 18mm, blat termorezistent de 38mm, balamale si glisiere Blum, manere metalice, picoare plastic dur, plinta din aluminiu, sticla tranparenta, picurator vase si cos jolly material inox.

Caracteristicile mobilei pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale si accesorii precum: pal melaminat mat, mdf lucios si super lucios, sau mdf  infoliat cu diferite modele disponibile intr-o gama bogata de culori.

Accesoriile sunt disponibile si in urmatoarele variante: balamale si glisiere cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV, sisteme de deschidere aventos sau pushing, toate de o calitate superioara.

Cosul jolly si picuratorul sunt din material inox de calitate marca Starax.
-Blatul termorezistent este si el disponibil in culori si dimensiuni diferite; 28mm, 38mm, pe o latime de 90mm, 80mm, 70mm, 60,mm. Blaturile sunt disponibile si in variante precum: piatra, marmura sau lemn.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobila de bucatarie pe comanda din mdf Raisa este eleganta, de calitate si are un design creat special pentru cei care doresc o bucatarie deosebita si diferita. Mobila dispune de dulapuri, dar si de corpuri suspendate care se pot monta destul de usor.

Pentru ca este un ansamblu realizat pe comanda, mobila din mdf Raisa se poate personaliza in functie de dimensiunile si de culorile dorite. Trebuie doar sa ne trimiti o schita iar noi iti vom face o oferta de pret. Daca iti renovezi bucataria sau te-ai mutat la casa noua, alege sa achizitionezi bucataria pe comanda din mdf Raisa.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_melania_2
Mobila bucatarie MDF Melania
mobila_bucatarie_sandra
Mobila bucatarie MDF Sandra
mobila_bucatarie_gloria_1
Mobila Bucatarie MDF Gloria
mobila_ bucatarie_epson
Mobila Bucatarie MDF Epson
mobila_bucatarie_mdf_viorela
Mobila de bucatarie MDF Viorela
mobila_bucatarie_mdf_irina
Mobila Bucatarie pe comanda Irina
mobila-bucatarie-daria
Mobila bucatarie Daria
mobila_bucatarie_antracit_1
Mobila bucatarie la comanda Antracit
mobila_bucatarie_tomy
Mobila Bucatarie mdf Tomy
mobila_bucatarie_doina
Mobila Bucatarie Doina
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705