Mobila bucatarie mdf Melania

mobila_bucatarie_melania_1

Comanda acum mobila de bucatarie mdf pe comanda Melania. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie MDF Melania, este realizata din carcasa PAL melaminat si usi din MDF. Accesorii: manere si butoni din crom cu ceramica antichizata, glisiere cu role si amortizare Blum, balamale cu amortizare Blum, picioare plastic dur, plinta din lemn, cos jolly inox, cos gunoi, geam transparent.

Dimensiunile mobilei de bucatarie precum si a insulei sunt stabilite in functie de spatiul disponibil. Mobila Melania este compusa din corpuri modulare cu compartimentari variate si spatii generoase de stocare. Varietatea materialelor si accesoriilor va permit personalizarea mobilei pentru bucatarie asa cum va doriti.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

In gama nostra de mobilier exista modele de mobila ce pot fi adaptate cu usurinta in bucataria dvs. Culori calde si neutre pot imbraca cu eleganta pereti bucatariei, oferind-uva o mobila de bucatarie eleganta si spatioasa.

Calitatea materialelor si a accesoriilor fac ca durata de viata a mobilei sa fie cat mai indelungata. Asigurand-uva transport si montaj gratuit va puteti bucura de noua mobila de bucatarie intr-un timp cat mai scurt.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_sandra
Mobila bucatarie MDF Sandra
mobila_bucatarie_gloria_1
Mobila Bucatarie MDF Gloria
mobila_ bucatarie_epson
Mobila Bucatarie MDF Epson
mobila_bucatarie_mdf_viorela
Mobila de bucatarie MDF Viorela
mobila_bucatarie_mdf_irina
Mobila Bucatarie pe comanda Irina
mobila-bucatarie-daria
Mobila bucatarie Daria
mobila_bucatarie_antracit_1
Mobila bucatarie la comanda Antracit
mobila_bucatarie_tomy
Mobila Bucatarie mdf Tomy
mobila_bucatarie_doina
Mobila Bucatarie Doina
mobila_bucatarie_mdf_raisa
Mobila bucatarie mdf pe comanda Raisa
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705