Mobila Bucatarie la comanda Ramona

mobila bucatarie comanda

Comanda acum mobila bucatarie la comanda Ramona. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Ramona este executata din pal melaminat mat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm, balamale si glisiere Blum, manere metalice, cos jolly inox, picioare plastic dur acoperite cu plinta din aluminiu.

Detaliile ce tin de caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu materiale si accesorii diverse de calitate superioara. Dimensiunile mobilei sunt stabilite conform spatiului alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobila de bucatarie este strict necesara in orice locuinta. Pe langa design si confort, ea trebuie sa fie si functionala. Cu cat este mai bine dotata, cu multiple spatii de depozitare, cu atat aceasta si-a indeplinit cu succes rolul. De aceea, atunci cand cumperi sau vrei sa faci pe comanda mobila de bucatarie, trebuie sa ai in vedere cele mai importante aspecte: design, calitate si functionalitate.

La noi le gasesti pe toate. In plus, beneficiezi si de preturi mici. Realizata din cele mai bune materiale si accesorii, in categoria de mobila de bucatarie, puteti gasi zeci de variante de modele ce va pot inspira in a va crea propriul model de mobila.

In paginile noastre online veti gasi modele de mobilier ce pot fi adaptate cu usurinta in orice spatiu din locuinta. Daca iti doresti o mobila de bucatarie in stil minimalist, pe comanda, noi te putem ajuta in realizarea proiectului tau. Executam cu succes orice tip de mobilier de bucatarie. Mobila de bucatarie Ramona este proiectata in asa fel incat sa incadreze perfect o bucatarie open-space, o bucatarie de garsoniera sau dintr-un apartament de mici dimensiuni.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_clara
Mobila Bucatarie Clara
mobila_bucatarie_corina
Mobila bucatarie Corina
mobila_bucatarie_inedit
Mobila bucatarie Inedit
mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705