Mobila bucatarie la comanda Rafaelo

mobila_bucatarie_rafaelo

Comanda acum mobila de bucatarie pe comanda Rafaelo. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila Rafaelo executata din pal melaminat de 18mm finisaj gri deschis, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm.

Accesorii: inaltator aluminiu, picioare plastic dur acoperite cu plinta, sistem deschidere pushing, glisiere metalice, cos jolly, picurator vase, balame si glisiere metalice cu amortizor.

Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu materiale si accesorii diverse precum: mdf lucios si super lucios, blat termorezistent, marmura, granit sau lemn de diferite latimi; 90mm, 80mm, 70mm, 60mm.

Accesoriile sunt disponibile si in varianta cu amortizoare, sistem de deschide push-ing, pistoane cu gaz, balamale si cos jolly precum si picurator inox.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Mobila de bucatarie Rafaelo este deosebita, eleganta si creaza imaginea unei bucatarii spatioase. Mobila este copusa din dulap soldat, corpuri superioare si inferioare. Compartimentarile sunt prevazute cu polite mobile sustinute pe suporti metalici. Chiar daca este proiectata in spatii generoase, mobila Rafaelo poate fi personalizata in functie de dimensiunile bucatariei dumneavoastra.

Alege sa oferi familiei tale un loc placut si atractiv in bucatarie cu acest tip de mobila pe comanda. Trimite-ne pe email o schita a proiectului pentru acest mobilier iar noi iti vom face o oferta de pret. Totodata ne poti contacta telefonic pentru a discuta cu unul dintre consultatii nostri.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_clara
Mobila Bucatarie Clara
mobila_bucatarie_corina
Mobila bucatarie Corina
mobila_bucatarie_inedit
Mobila bucatarie Inedit
mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705