Mobila bucatarie pe comanda Daria

mobila_bucatarie_daria

Comanda acum mobila de bucatarie pe comanda Daria. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Daria este realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm.

Accesorii folosite la mobilier: picioare metalice, manere metalice, glisiere metalice, cos jolly, picurator vase, balame si glisiere metalice clasice. Balamalele clasice ofera stabilitate usilor dar si un reglaj bun pentru aliniamentul acestora. Sertarele sunt montate pe glisiere metalice cu role oferind o culisare lenta acestora.

Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu materiale si accesorii diverse precum: mdf lucios si super lucios, blat termorezistent, marmura, granit sau lemn de diferite latimi; 90mm, 80mm, 70mm, 60mm.

Accesoriile sunt disponibile si in varianta cu amortizoare, sistem de deschide push-ing, pistoane cu gaz, balamale si cos jolly precum si picurator inox.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Gatitul acasa este o modalitate simpla atunci cand totul iti este la indemana. Bucatariile achizitionate pe comanda sunt echipate cu diferite accesorii necesare oricarei gospodine, pentru a putea pastra totul in ordine. Cosurile jolly sunt de diferite dimensiuni, astfel incat va puteti depozita cu usurinta vesela si alimentele in functie de dimensiunile acestuia.

Picuratorul sau scurgatorul de vase este disponibil pe diferite dimensiuni si poate fi incadrat cu usurinta intr-un corp creat special pentru acesta. Compartimentarea fiecarui corp este creat cu o polita mobila sau sertare in functie de preferinte. Blatul este o piesa de rezistenta ce imbina cu success culorile materialelor.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_clara
Mobila Bucatarie Clara
mobila_bucatarie_corina
Mobila bucatarie Corina
mobila_bucatarie_inedit
Mobila bucatarie Inedit
mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
mobila_bucatarie_rafaelo
Mobila bucatarie la comanda Rafaelo
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705