Mobila bucatarie la comanda Clasica

mobila_bucatarie_clasica

Comanda acum mobila de bucatarie pe comanda Clasica. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Clasica este executata la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm.

Accesoriile folosite sunt: glisiere si balamale metalice, picurator si cos jolly din inox toate marca Starax import Germania, picioare plastic dur acoperite cu plinta cu din aluminiu, manere metalice. Mobila este realizata din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme de prindere metalice.

Corpurile superioare incep de la o dimensiune de 20cm L x 30cm A x 50cm H si pot ajunge pana la dimensiune maxima de 32cm A x 1,00m L x 1,00m H.

Corpurilor inferioare incep de la o dimensiune de 20cm L x 50cm A x 85cm H si pot ajunge pana o dimensiune maxima de 1,00m L x 90cm H x 53cm A

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Daca dispui de o bucatarie generoasa atunci inseamna ca ai suficient spatiul pentru a-l mobila cu mobilierul la comanda Clasica. Aceasta mobila de bucatarie este realizata din materiale de calitate si este disponibila in diferite nuante, cu dulapuri si corpuri suspendate. Totodata are un loc special pentru a monta chiuveta, plita si cuptorul.

Mobila pe comanda este realizata doar de catre profesionisti in executarea mobilierului pentru intreaga locuinta. Ne poti trimite o schita in functie de dimensiunile dorite ale mobilierului iar noi iti vom face o oferta de pret. Discuta acum cu un consultant care te poate ajuta sa iei masuratorile corecte.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_clara
Mobila Bucatarie Clara
mobila_bucatarie_corina
Mobila bucatarie Corina
mobila_bucatarie_inedit
Mobila bucatarie Inedit
mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705