Mobila Bucatarie la comanda Berta

mobila bucatarie comanda

Comanda acum mobila bucatarie la comanda Berta. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatatarie Berta este realizata din pal melaminat mat prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm, balamale si glisiere Blum, manere metalice, picurator vase, cos jolly, picioare plastic dur iar acestea sunt acoperite cu plinta din aluminiu.

Accesoriile pot fi alese dintr-o gama variata de produse: cos jolly si picurator inox, balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Blum, Starax sau FGV fiind cele mai calitative accesorii de mobila. Dimensiunile bucatariei sunt stabilite conform spatiului alocat.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Un spatiu generos pentru bucatarie trebuie amenajat corespunzator. Ce poate fi mai frumos intr-o casa decat o bucatarie frumos mobilata si utilata! Rolul ei este sa iti ofere confort, spatii de depozitare si spatiu suficient de desfasurare a activitatilor casnice.

Un astfel de model de mobila este bucataria Berta, realizata la comanda. Cu fronturi din pal melaminat mat de cea mai buna calitate, mobila de bucatarie Berta ofera un aer clasic si un design spectaculos intregi bucatarii. Mobila o personalizam in functie de dorintele tale.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_herlo
Mobila Bucatarie Herlo
mobil_bucatarie_alexandra
Mobila bucatarie Alexandra
mobila_bucatarie_remus
Mobila bucatarie pe comanda Remus
mobila_bucatarie_pe_comanda_thera
Mobila bucatarie pe comanda Thera
mobila_bucatarie_pe_comanda_zeus
Mobila bucatarie pe comanda Zeus
mobila_bucatarie_daria
Mobila bucatarie la comanda Daria
mobila_pentru_bucatarie_luna
Mobila bucatarie pe comanda Luna
mobila_bucatarie_rafaelo
Mobila bucatarie la comanda Rafaelo
mobila_bucatarie_clasica
Mobila bucatarie la comanda Clasica
mobila bucatarie comanda
Mobila Bucatarie la comanda Ramona
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705