Mobila bucatarie la comanda Antracit

mobila_bucatarie_antracit_2

Comanda mobila de bucatarie la comanda Antracit in cel mai simplu mod. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.

Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Antracit, este realizata din material pal melaminat si mdf lucios de 18mm, cant abs de 0,4mm, blat termorezistent de 38mm, inaltator aluminiu, manere metalice, balamale si gliesiere metalice cu amortizor marca Blum, rame aluminiu, sticla tranparenta.

Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu materiale si accesorii diverse precum: pal melaminat mat, mdf lucios, super lucios, vopsit sau infoliat, blat termorezistent in variante: marmura, granit sau lem cu diferite latimi ; 90mm, 80mm, 70mm, 60,mm, etc in functie de spatiul pe care il alocati mobilerului.

Accesoriile sunt disponibile si in varianta cu amortizoare: glisiere, balamale, sistem de deschide push-ing, pistoane cu gaz, cos jolly cu amortizor.
Decupajele si incadrarea electrocasnicelor in blat este facuta de echipa noastra de montaj.  Sertarele sunt montate pe sine metalice de calitate superioara iar acestea pot fi disponibile in varianta clasica sau cu omortizor. Sertarele pot fi din pal melaminat sau tandem-boxuri blum.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Datorita design-ului personalizat reusita de a utiliza fiecare spatiu al mobilei de bucatarie este garantat pe deplin. Fiecare corp din ansamblu reprezinta o piesa importanta, iar acestea pot fi create pe dimensiunile si criteriile stabilite de dumneavoastra. Cotele unei mobile de bucatarie sunt stabilite in general in functie de spatiul alocat. Electrocasnicele sunt montate in corpul soldat avand acces cat mau usor la acestea, iar spatiile inferioare sunt indeale in stocarea vaselor voluminoase.

Cuțitele, tacamurile si alte obiecte mai mici pot fi pastrate în sertare, iar vaselea poate fi aranjata in corpurile compartimentate cu polite mobile. Electrocasnicele mici, cum sunt mixerele, prăjitorul de pâine, sau aparatul de cafea pot fi ascunse în dulapuri sau pastrate la vedere intr-un spatiu creat acestora. Produsele destinate curateniei este indicat sa le depozitati in spatiul de sub chiuveta, astfel vapori chimici nu vor intra in contact cu alimentele.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_melania_2
Mobila bucatarie MDF Melania
mobila_bucatarie_sandra
Mobila bucatarie MDF Sandra
mobila_bucatarie_gloria_1
Mobila Bucatarie MDF Gloria
mobila_ bucatarie_epson
Mobila Bucatarie MDF Epson
mobila_bucatarie_mdf_viorela
Mobila de bucatarie MDF Viorela
mobila_bucatarie_mdf_irina
Mobila Bucatarie pe comanda Irina
mobila-bucatarie-daria
Mobila bucatarie Daria
mobila_bucatarie_tomy
Mobila Bucatarie mdf Tomy
mobila_bucatarie_doina
Mobila Bucatarie Doina
mobila_bucatarie_mdf_raisa
Mobila bucatarie mdf pe comanda Raisa
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705