Mobila bucatarie Inedit

mobila_bucatarie_inedit

Comanda acum mobila de bucatarie Inedit. Daca ai o schita, ne-o poti trimite pe adresa de e-mail sau trimitem noi un consultant la locuinta ta, gratuit, pentru masuratori si alte detalii.
Email: office@mobilacomanda.com
Telefon: 0722.173.936 / 0722.376.705.
Oferim Consultanta, Montaj si Transport Gratuit!

Mobila de bucatarie Inedit, este proiectata si creata pentru nevoiele dumneavoastra. Realizata din materiale si accesorii de calitate, ansamblul de mobila este conceput din corpuri modulare de diferite dimensiuni. Compartimentarea corpurilor este creata din polite mobile, sertare si cosuri jolly.

Accesorii: manere metalice, picioare din plastic dur, plinta aluminiu, balamale metalice FGV, glisiere cu role Grass,  inaltator aluminiu, cos jolly, picurator vase inox. Toate aceste accesorii pot fi inlocuite cu diferite modele in functie de preferintele dvs.

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Conceptul liniilor drepte imbina perfect simplitatea cu eleganta ce se regasesc in mobila de bucatarie Inedit. Spatii generoase, compartimentari variate si culori calde imbraca cu succes spatiul alocat bucatariei.

Fronturile din Pal melaminat de culoare alba, ofera luminozitate si senzatie de spatiu marit, iar accesoriile alese se imbina perfect cu intreg ansamblu de mobila. Bucataria Inedit este disponibila pe comanda cu dimensiuni si caracteristici alese de dvs.

Termenul de fabricare al mobilierului este cuprins intre 7 si 21 de zile lucratoare, in functie de dimensiuni, preferinte si alte specificatii. Comanda o poti plasa prin intermediul formularului din pagina de contact, al email-ului sau telefonic la numerele 0722.173.9360722.376.705. Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp pentru  detaliile comenzii si pentru a-ti comunica pretul final.

Transportul si montajul se realizeaza in anumite zone din Romania contra cost in functie de distanta. Toate produsele comandate si livrate de Ali-General Com SRL sunt transportate pana in locuinta clientului.

Oferim Montaj si Transport Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov, pentru alte zone contactati-ne!

 

Daca ai nevoie de mobila la comanda, echipa MobilaComanda.com te poate ajuta. Cere o oferta de pret!

Produse similare

mobila_bucatarie_melania_2
Mobila bucatarie MDF Melania
mobila_bucatarie_sandra
Mobila bucatarie MDF Sandra
mobila_bucatarie_gloria_1
Mobila Bucatarie MDF Gloria
mobila_ bucatarie_epson
Mobila Bucatarie MDF Epson
mobila_bucatarie_mdf_viorela
Mobila de bucatarie MDF Viorela
mobila_bucatarie_mdf_irina
Mobila Bucatarie pe comanda Irina
mobila-bucatarie-daria
Mobila bucatarie Daria
mobila_bucatarie_antracit_1
Mobila bucatarie la comanda Antracit
mobila_bucatarie_tomy
Mobila Bucatarie mdf Tomy
mobila_bucatarie_doina
Mobila Bucatarie Doina
Mobila la comanda  0722 173 936   0722 376 705